Zelf uw instrument in topconditie brengen

Vier zaterdagen per jaar organiseert de Nederlandse Pianolavereniging een restauratiedag waar leden onder professionele begeleiding kunnen werken aan hun eigen pianola.
Speelt uw pianola niet helemaal zoals het moet of bent u bezig met een complete restauratie? Repareer tijdens deze dag uw instrument of onderdelen ervan met de hulp van professionals.
Voor alle basismaterialen als koffie, lijm en balgdoek wordt gezorgd. Leden dienen zich op te geven bij Niels Berkers. Voor niet leden: u bent van herte welkom eens te komen kijken, neem contact op met Niels Berkers voor de mogelijkheden. Het aantal plaatsen is beperkt, vol is vol.

De data voor de restauratiedagen in 2017 zijn bekend. U vind ze ook terug in onze agenda.

• 4 februari
  • 6 mei