Zelf uw instrument in topconditie brengen

Vier zaterdagen per jaar organiseert de Nederlandse Pianolavereniging een restauratiedag waar leden onder professionele begeleiding kunnen werken aan hun eigen pianola.
Speelt je pianola niet helemaal zoals het moet of ben je bezig met een complete restauratie? Repareer tijdens deze dag je instrument of onderdelen ervan met de hulp van professionals.
Voor alle basismaterialen als koffie, lijm en balgdoek wordt gezorgd. Leden dienen zich op te geven bij Niels Berkers. Voor niet leden: je bent van harte welkom eens te komen kijken, neem contact op met Niels Berkers voor de mogelijkheden. Het aantal plaatsen is beperkt, vol is vol.

De data voor de restauratiedagen in 2017 zijn bekend. Je vindt ze ook terug in onze agenda.

• 4 februari
  • 6 mei
  • 2 september (onder leiding van Marcel Veel)
  • 4 november