Adverteren in het Pianolabulletin

De Pianolavereniging maakt onderscheid tussen twee soorten advertenties. Te weten: commerciële en niet-commerciële advertenties.

Niet-commerciele advertenties

Onder de niet-commerciële advertenties vallen de privé-aanbiedingen van pianola's en muziekrollen.
Wij nemen geen advertenties op betreffende niet-mechanisch spelende muziekinstrumenten.

Wilt u een advertentie plaatsen voor de aanschaf of verkoop van een pianola en/of een partij rollen, houd dan rekening met het onderstaande:

• niet-commerciële advertenties zijn gratis voor leden, eenmalig €10,00 voor niet-leden (hierbij inbegrepen is de toezending van een bewijsexemplaar)
  • uw advertentie mag maximaal 50 woorden bevatten. (Na overleg kunnen we hier enigszins flexibel mee omgaan.)
  • u mag een afbeelding toevoegen.
  • uw afbeelding kan niet gegarandeerd in kleur worden geplaatst.

Stuur uw advertentietekst voor de sluitingsdatum van het volgende bulletin naar onze redactie,

Uw advertentie wordt dan (voor niet-leden na ontvangst van de betaling) in het volgende bulletin geplaatst.

Niet-leden krijgen een zicht-exemplaar van het bulletin thuisgestuurd.

Het is ook mogelijk een advertentie te plaatsen op onze website.

Commerciele advertenties

Onder de commerciële advertenties vallen de advertenties die door een bedrijf, museum of instelling geplaatst worden in ons bulletin.
Het is mogelijk een advertentie te plaatsen op een volledige pagina, maar ook een halve of kwart pagina behoort tot de mogelijkheden.

De advertentie hoeft niet per-se pianola-gerelateerd te zijn.
(Wel behouden redactie en bestuur zich het recht voor het zonder opgaaf van redenen weigeren van uw advertentie wanneer zij van mening zijn dat deze niet past in het blad.)

Neem voor tarieven en het plaatsen van zakelijke advertenties contact op met de redactie.