Voeg een instrument toe aan de instrumentendatabase

Vul het onderstaande formulier in om een instrument aan de database toe te voegen. Controleer de gegevens goed voordat u ze verzendt, het is (vooralsnog) niet mogelijk om de gegevens achteraf te wijzigen.

Voer hieronder het wachtwoord in om een instrument toe te voegen. Dit wachtwoord is nodig om spam in onze database tegen te gaan. Het wachtwoord vindt u in het decemberbulletin van 2016, u kunt het ook opvragen bij de bestuursleden van de NPV of via een email aan info@pianolavereniging.nl

Voer in onderstaande velden uw persoonlijke gegevens in. Deze gegevens zijn uitsluitend ter informatie van de inventarisatiecommissie en zullen niet openbaar gemaakt worden.

Voer in onderstaande velden de gegevens in van het instrument dat u wilt toevoegen. Deze gegevens zullen anoniem in de inventarisatielijst worden opgenomen.