Steinway Pianola
Steinway Aeolian Pianola Piano
Duo-Art kleppen
Aansturingskleppen voor een Duo-Art expressiebox
primaire ventielen
Primaire ventielen van een Hupfeld voorzetter
Weber Duo-Art
Weber Duo-Art vleugel

Voorjaarsledendag en ALV

Zaterdag 7 april is het weer zo ver. Onze jaarlijkse voorjaarsledendag staat op het programma. Dit keer in Museum Geelvinck in Zutpen. Dit museum is gevestigd in patriciërshuis 'De Wildeman''en herbergt een grote collectie historische piano's. 's Morgens wordt begonnen met de algemene ledenvargadering. Uiteraard wordt ook een lunch en rondleiding geregeld. Kijk voor meer informatie in ons maartbulletin.


NPV op Facebook 

 

HELP!!!

Het Pianola museum in Amsterdam dreigt haar huis te verliezen en luidt de noodklok. De gemeente wil namelijk nog dit jaar het museumpand aan de hoogste bieder verkopen. Het museum is daarom een petitie gestart om B&W van Amsterdam van dit rampzalige besluit te doen afzien. Vergeet niet om na het tekenen de bevestiging via mail die je daarna krijgt aan te klikken! 

TEKEN DE PETITIE DOOR HIER TE KLIKKEN  

Let op, je kunt anoniem tekenen, wij vragen je echter te tekenen met naam en woonplaats, de gemeenteraad telt de anonieme stemmen namelijk niet mee.
Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor. Je stem is echter hard nodig om het stadsbestuur te overtuigen.

Wordt lid!

Voor maar 31 euro ben je lid van de Nederlandse Pianolavereniging. Kijk snel wat de voordelen van het lidmaatschap zijn en meld je aan. Alleen samen lukt het om de pianola redden van de vergetelheid


Restauratiedagen

Vier keer per jaar houdt de NPV een restauratiedag. Waar onder vakkundige leiding kan worden gewerkt aan (onderdelen van) het eigen instrument. De kneepjes van het vak worden u bijgebracht met een spelende pianola als resultaat. Kom vrijblijvend eens kijken.(lees meer)


Secretaris gezocht!

de Nederlandse Pianolavereniging is per direct op zoek naar een betrokken secretaris. Wil je ook iets voor de vereniging betekenen? Neem dan snel contact op.


Op zoek naar een pianola?

Een piano als pronkstuk in de woonkamer? Waarom niet een stapje verder gaan en kies voor een pianola. Er is voldoende aanbod, dus voor elck wat wils. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je op zoek.